JOIN US!

Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures hier 👈

11.05.23

Welkom Zele en Heusden-Zolder!

Vanaf nu parkeer je met 4411 ook in de gemeenten Zele en Heusden-Zolder! Dit zorgt ervoor dat je voortaan in 97 Belgische steden kunt parkeren met 4411. 🙌🏻

🎉 Nog meer goed nieuws, in Zele parkeer je de eerste 30 minuten gratis via de 4411 app.

Klik hier voor meer informatie rond tarieven in Zele:

In Zele kan je maximaal 2 uur parkeren aan €0,50 per half uur. Blijf je toch langer staan? Dan betaal je €9 per halve dag.

Betalend parkeren geldt van 08.30 uur tot 12.30 uur en van 14.00 uur tot 18.00 uur.

👉 Start je een sessie en stop je deze binnen het halfuur via de 4411-app? Dan betaal je helemaal niets (ook geen transactiekosten 😉). Parkeer je langer dan een halfuur? Dan zal je gratis sessie automatisch betalend worden na 30 minuten. Let wel op, een gratis sessie kan je maximaal 1 keer per dag gebruiken.

27.04.23

Pas je gegevens nu direct aan in de 4411-app!

We hebben het voor jou gemakkelijker gemaakt je accountgegevens aan te passen in de 4411-app. 🎉
Je kan nu ook kiezen in welke taal je de 4411-app te zien krijgt, hoeveel meldingen je wenst te ontvangen en voor welke diensten. Verder vind je nu ook sneller een antwoord op je vragen en betere ondersteuning in de app.

Klik hier voor meer informatie 👇🏼

Klik rechtsonder op ‘Account’

 • Klik bovenaan op ‘Wijzig’ om je naam, e-mailadres en adres aan te passen
 • Bij ‘Taal’ kan je de taal van je 4411-app aanpassen naar Nederlands, Engels of Frans. Hiermee wijzig je ook de taal waarin je mails en meldingen zal ontvangen.
 • Bij ‘App meldingen’ kies je welke meldingen je ontvangt en hoe frequent. Zo kan je een notificatie krijgen 2 uur voor je sessie afloopt, maar ook pas 30 minuten op voorhand.
 • Onder ‘Ontvang hulp - FAQ’ vind je een antwoord op al je vragen.
 • Indien je toch meer ondersteuning nodig hebt, kan je ons bereiken via ‘Meld een probleem’.
03.04.23

Contactloos parkeren bij De Singel in Antwerpen

Parkeer nu ook via nummerplaatherkenning bij kunstsite De Singel in Antwerpen! Geniet zorgeloos van je optreden of voorstelling, en rijd nadien automatisch buiten zonder parkeerticket én zonder wachtrij. 🎭

Activeer nummerplaatherkenning nu in de app en ontdek de beschikbare parkeergarages hier! 👀

Meer weten
02.03.23

Hallo Ukkel!

Kaart Ukkel met gemeenten

Vanaf nu parkeer je ook via 4411 in de gemeente Ukkel! 🙌🏻 Dit zorgt ervoor dat jij voortaan in Ukkel, Brussel en 12 andere deelgemeenten kunt betalen met 4411, zowel via sms als via onze app.

Andere deelgemeenten waar 4411 actief is: Anderlecht, Evere, Elsene, Jette, Vorst, Koekelberg, Brussel centrum, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Joost-Ten-Node, Sint-Jans-Molenbeek en Sint-Pieters-Woluwe. Welke deelgemeente is de volgende? 😉

Voor meer info rond parkeertarieven in Ukkel, klik op de knop hieronder.

Parkeertarieven in Ukkel

In de Groene parkeerzone van Ukkel betaal je van maandag tot en met zaterdag tussen 9u en 18u. De mensen die beschikken over een bewoners-, bezoekers- of professionele kaart mogen gratis parkeren. In de Groene zone gelden volgende tarieven:

 • € 0,5 voor een half uur
 • € 1 voor een uur
 • € 3 voor twee uur
 • € 1,5 per bijkomend uur

In de Rode parkeerzone van Ukkel betaal je van maandag tot en met zaterdag tussen 9u en 18u. Deze zone is betalend voor iedereen én de parkeerduur is beperkt tot maximaal 2 uur. In de Rode zone gelden volgende tarieven:

 • 0,5 voor een half uur
 • € 2 voor een uur
 • € 3,5 voor anderhalf uur

In de Blauwe parkeerzone moet de blauwe parkeerschijf gebruikt worden van maandag tot zaterdag van 9u tot 18u. Het parkeren is gratis, maar is beperkt tot maximaal twee opeenvolgende uren.

01.02.23

Goedkopere werk- en cursistentarieven in Brugge vanaf nu mogelijk via 4411!

De stad Brugge maakt het parkeren eenvoudiger met 4411! Vanaf 1 februari 2023 zijn de goedkopere werk- en cursistentarieven beschikbaar via de 4411-app of via sms naar 4411. Het tarief aanvragen kan in het e-loket of in de fysieke Parkeerwinkel van Brugge. 🚙

Het abonnement is gekoppeld aan een specifieke nummerplaat die door 4411 automatisch wordt gevalideerd bij het starten van een parkeersessie. Het juiste tarief wordt automatisch in rekening gebracht en wordt via een maandelijkse factuur afgerekend.

Met deze extra functionaliteit willen we vanuit 4411 de parkeerervaring van de Bruggelingen verbeteren, door de druk op het parkeersysteem te minimaliseren. Geen lange wachtrijen meer aan de parkeerautomaat! 🤩

Zo biedt 4411 de mogelijkheid om specifieke tarieven toe te passen voor specifieke doelgroepen. Zo kunnen werknemers en studenten goedkopere tarieven krijgen, parkeergarages kunnen goedkoper worden voor ziekenhuispersoneel en parkeren aan het station kan goedkoper worden voor mensen met een treinabonnement. Een mooi voorbeeld van innovatie in de mobiliteitssector! 🙌🏻

Meer weten

Wens je up to date te blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van nieuwigheden bij 4411.