JOIN US!

Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures hier 👈

Eenvoudig beheer van mobiliteitskosten

Samen met zijn dienstverlenende steden, gemeenten en bedrijven wil 4411 het beheer van mobiliteitskosten vereenvoudigen. Door alle kosten te bundelen in één database behoud je zowel als dienstverlener als gebruiker steeds een helder overzicht. Superhandig!

Jouw mobiliteitsdienst toegankelijk voor iedereen

Bied je als stad, gemeente of bedrijf één of meerdere mobiliteitsdiensten aan? En ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke betaalflow? 4411 maakt je dienst toegankelijk voor iedereen zodat je geen enkele inkomst mist.

Ons Mobility Payment Platform is beschikbaar via webinterface en mobile app. En maakt het beheer van uw mobiliteitsdienst gemakkelijker.

Definieer ticketstromen

Voor specifieke mobiliteitsdiensten en bepaal prijzen op basis van servicelocatie, duurtijd van het ticket …

Stroomlijn de inkomsten

Voor al je diensten en laat betalingen toe via bankoverschrijving, gsm-factuur, kredietkaart, online betalingen in de browser en automatische incasso. Dit kan on the spot of via maandelijkse cycli.

Beheer serviceprijzen en betaalmethodes

Na login op onze heldere website. Hier vind je ook een handig overzicht van alle verzamelde data en welke betalingen nog open staan.

Mobiel parkeren in jouw stad?

Wist je dat maar liefst een derde van het verkeer in stadscentra gegenereerd wordt door bestuurders die op zoek zijn naar een parkeerplaats? Door het parkeerbeheer in je stad slim aan te pakken, creëer je een efficiëntere en meer duurzame oplossing voor zowel inwoners, retailers als bezoekers.

Met de slimme parkeer- en betaaloplossingen van 4411 optimaliseer je niet alleen je kostenbeheer, maar verhoog je ook je stadsinkomsten, die je opnieuw kunt investeren in je stad. Maak het vinden en betalen van parkeerplaatsen in je stad eenvoudig en mensen komen met plezier (terug) naar je stad!

Dit wil ik

Laadpunten plaatsen en beheren?

Steeds meer mensen kiezen bewust voor een elektrische auto of plug-in hybride - en terecht. Zorg ervoor dat zij bij jou terecht kunnen voor extra e-fuel en help hen snel weer op weg. Met een laadpunt in je bedrijf trek je nieuwe klanten aan en verhoog je je inkomsten.

4411 biedt exploitanten een gebruiksvriendelijke service boordevol voordelen. Zo is ons betaalsysteem gebaseerd op OCPP (Open Charge Point Protocol) en biedt het maximale flexibiliteit. In je account bewaar je een helder overzicht dankzij uitgebreide rapportagemogelijkheden en stel je zelf de tarieven in op basis van afname en aanbod.

Dit wil ik

SMS parkeren

Proximus, Telenet, Base, Scarlet of Orange-abonnee? Start en stop je parkeersessie via sms en betaal via je maandelijkse gsm-factuur.

Alles over SMS-parkeren

Parkeren via app

Met de 4411-app betaal je je parkeerplaats, laadbeurt en Lijnticket automatisch via een door jou gekozen betaalmethode.

Download de 4411-app

Registreer je nu

En beheer je profielen, nummerplaten en betaalmogelijkheden binnen één app. Maandelijks ontvang je een gedetailleerd overzicht van alle betalingen.

Maak een 4411-account