Vereenvoudig je administratie met 4411

Freelancer, solo-ondernemer of bedrijf met een wagenpark? Beheer je professionele mobiliteitskosten via de 4411-app en ontvang maandelijks een afschrift.

Je kan de stapel een kwartaal lang negeren, maar dan breekt het moment aan dat je je parkeertickets en andere kwitanties moet verzamelen. Geen pretje, want jij hebt als professional natuurlijk andere belangrijke zaken op je bord liggen.

De gratis zakelijke account van 4411 brengt hier verandering in. Bundel je parkeerkosten, maar ook laadbeurten en Lijntickets op één plaats en ontvang maandelijks een factuur met een gedetailleerd afschrift. En er is meer!

Maak nu je zakelijke account aan

Bespaar tijd en vermijd een administratieve rompslomp. In slechts enkele stappen voeg je profielen, gsm-nummers en nummerplaten toe, kies je je betaalmethode en is je account up-and-running.


Maak een account aan

Zakelijk en privé gescheiden

Beheer meerdere profielen in je account en houd alle kosten netjes gescheiden.

Gedetailleerd overzicht

Per profiel, gsm-nummer of nummerplaat een helder overzicht van alle transacties.
 

Vereenvoudigde administratie

Vaarwel kwitanties! Betaal in 1-2-3 en bundel alle mobiliteitskosten automatisch op één plaats.

Maandelijks afschrift

Eén overzichtelijk afschrift die alle kosten bundelt.

De voordelen van een zakelijke account

Beheer je graag meerdere profielen om business en privé gescheiden te houden? Of om de mobiliteitskosten van je werknemers efficiënter te verzamelen? Met 4411 ben jij in controle.

Alle kosten gebundeld

Voeg de gsm-nummers van je medewerkers toe en laat hen rechtstreeks via de zaak betaald parkeren, een bus- of tramticket van De Lijn kopen of hun elektrische bedrijfswagen opladen.

In controle

Bepaal zelf wanneer werknemers kunnen betalen via je zakelijk account, bijvoorbeeld enkel tijdens de kantooruren.

Een helder overzicht

Raadpleeg op elk moment alle parkeersessies via mijn.4411.be en ontvang maandelijks een gedetailleerd afschrift per nummerplaat of gsm-nummer.

Maak een 4411-account

SMS parkeren

Proximus, Telenet, Base, Scarlet of Orange-abonnee? Start en stop je parkeersessie via sms en betaal via je maandelijkse gsm-factuur.

Alles over SMS-parkeren

Parkeren via app

Met de 4411-app betaal je je parkeerplaats, laadbeurt en Lijnticket automatisch via een door jou gekozen betaalmethode.

Download de 4411-app

Registreer je nu

En beheer je profielen, nummerplaten en betaalmogelijkheden binnen één app. Maandelijks ontvang je een gedetailleerd overzicht van alle betalingen.

Maak een 4411-account